SNOWBOARD protectie produkten

Spinemeter snowboard Impact Short

Snowboard protectie broeken, Impact Short van Spinemeter High density foam en thermoplastic hulls geven een optimale protectie van de heupen, dijen, intiembereik en achterwerk.
Gecshikt voor de meeste wintersporten als skieën en snowboarding, maar ook mountain biking of Motocrossing. De short kunnen ook uitkomst bieden voor personen met vallende ziekte ( epilepsie) ter bescherming van vooral stuitje en heupen. Spinemeter short kan eenvoudig onder motor, ski broeken of ander kleding gedragen worden. Luchtig lycra en dus comfortabel te dragen. Foto's zijn van de achterkant zodat de stuit protectie duidelijk zichtbaar is.

Links de rigid uitvoering met wat stijvere en dikkere pads rechts de soft met ook wat dunners bescherming pads.

Snowboard protectie short rigid

spinemeter snowboard rugbeschermers / spineguard

Rugbeschermers van Spinemeter ook wel spine-guard of back protector genoemd. Spinemeters snowboard rugbeschermers zijn er in diverse maten voor een optimale rugbescherming in een cool design. Speciaal voor snowboarden dus flexibel door de lamellen / shells maar ook geschikt en gekeurd voor de motorsport evenals mountain biking. Deze rug beschermers met Chestpads aan de voorzijde of in de standaard protectie uitvoering zonder front Chestpad protectors. ( de rugzijde is van beiden gelijk) Naast deze rugbeschermers die in de hardere omgeving ideaal zijn voor de snowboarders leveren wij ook het gilet protectie vest en het Armour protection vest van Docmeter. Ervaring heeft geleerd dat de prijs / kwaliteit verhouding optimaal is.

Komperdell Cross Ski Snowboard rugbeschermers

Van Komperdell leveren wij met trots de Cross2 rugbeschermers en de Cross3 rug beschermer, het Komperdell Cross2 Vest en Cross3 Vest. Komperdell met de Cross de Award winner van de innovatieprijs 2012 voor het dual density systeem waarmee veiligheid gelijk staat aan comfortabiliteit. Een lange levensduur nagenoeg vanzelfsprekend. Na een eerste succesvolle introductie van de Komperdell Cross protection in 2012 is het assortiment voor het seizoen 2012-2013 uitgebreidt met het revolutionaire Ballistic protector vest, de Cross shorts, en de serie Worldcup elleboog en scheen beschermers voor ski.

Camaro Kite vest en Wakeboard waterski impact shield

Play Trend Cyes levert ook protection gear voor de watersport dit seizoen het kitesurf vest, wakeboard impact vest, en waterski impact vest van Camaro daar deze tot de beste kite vest en wakeboard vesten in hun klasse behoren. Link naar Wakeboard, waterski, watersport en kite vesten in onze shop.

Spinemeter snowboard rugprotectie met chest protectie

De chestpads van de Spinemeter rugbeschermer

Spinemeter snowboard rugprotectie 4 shells

snowboard spineguard rugbeschermer van spinemeter

Spinemeter snowboard rugprotectie 5 shells

snowboard spineguard rugbeschermer van spinemeter

Spinemeter snowboard rugprotectie 6 shells

snowboard spineguard rugbeschermer van spinemeter

Spinemeter snowboard rugprotectie 7 shells

snowboard spineguard rugbeschermer van spinemeter