SNOWBOARD helm produktpagina

Helmeter snowboard helmen Skihelmen!

De standaard snowboard helm van Helmeter een echte lichtgewicht door de inmold technologie Op gewicht is dus bespaard maar op veiligheid natuurlijk niet. De InMold technology is ontwikkeld door ingenieurs en traumaspecialisten teneinde een optimale nek- en hoofd bescherming te bieden tijdens een ongeval. Niet alleen een veilige helm als snowboard en skihelm te gebruiken maar ook comfortabel en een helm die gezien mag worden.

Standaard snowboard helm helmeter

De snowboard helmeter airsystem helm.

Het Airsystem garandeerd een zo comfortabel mogelijk pasvorm geeft een betere protectie. Door het snowboard helm en skihelm airsystem is deze wintersport helm voor snowboarders ook extra lichtl

Helmeter Air System is eenvoudig te gebruiken: gebruik de pomp aan de achterkant van de helm om lucht in de airbags van de helm te pompen. En na gebruik laat je met 1 druk op de knop de lucht uit de airbags. Helmeter is ontworpen met de anatomie van het hoofd als basis.
Geen helm meer die over de ogen valt, of achter in de nek hangt na een jump !
Vul de airbags dusdanig dat je het gevoel hebt dat Helmeter zo het beste op je hoofd past. Als Helmeter optimaal op je hoofd past zal deze zich in aktie niet verplaatsen. De airbag verdeeld dan de op te vangen klap over het gehele hoofd, dus niet zoals bij standaard helmen dat de klap op 1 van de contact punten van de helm en het hoofd wordt opgevangen.
De Helmet Air System is verkrijgbaar in 3 maten, te weten S, M en L, het Air system past de helm perfekt aan het hoofd aan.

Snowboard helmeter airsystem helme

Snowboard helm / skihelm bluetooth

Bluetooth snowboard skihelmen in standaard uitvoering met in de oorpads ingebouwde bluetooth stereo headset voor uw mp3 of mp4 spelers.

 

Bleutooth snowboard helm

 

Snowboard helm bluetooth met airsystem

Bluetooth snowboard helmen / skihelmen met het airsystem met in de oorpads ingebouwde bluetooth stereo headset voor uw mp3 of mp4 spelers.

 

Bleu tooth snowboard helm airsystem