SNOWBOARD wrist guards

Contact info flexmeter snowboard Polsbescherming!

Voor informatie bent U welkom per e-mail: flex@flexmeter.nl
of tel.nr. 085.2738004
Ma t/m Vr 08:00 tot 20:00
flexmeter.nl een van de online webshops van Play Trend
Bouwkamp 6
576 JX Ooij
Correspondentie adres:
Postbus 29
6573 ZG Beek-Ubbergen

Impressum:

Juridisch adres
Weijer van de Bernardina Wilhelmina Johanna
Play Trend
Schmelendriss 41
47559 Kranenburg
Duitsland
Tel: 0049.2821.980343
E-Mail: play@playtrend.eu
BTW-nummer overeenkomstig § 27 a Duitse wet op de omzetbelasting (Umsatzsteuergesetz): DE172669121
De Europese Commissie biedt een platform voor de buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (ODR-platform) https://ec.europa.eu/odr/
De verkoper is niet verplicht noch bereid deel te nemen aan een geschillenprocedure van een consumentengeschillencommissie.

Juridische informatie over de Web-pagina
Alle teksten, foto's en overige gepubliceerde informatie zijn onderworpen aan het auteursrecht van de aanbieder, voorzover er geen derden met intellectuele-eigendomsrechten zijn. In alle gevallen is een reproductie, distributie of publieke openbaring alleen in het geval van een niet-overdraagbaar en herroepbare toestemming van de aanbieder toegestaan.
Voor alle via een kruisverwijzing (link) verbonden webinhoud accepteert de aanbieder geen verantwoordelijkheid, opdat het hierbij niet om eigen inhoud gaat. De gelinkte pagina's worden op illegale inhoud gecontroleerd, op het tijdstip van de verlinking waren deze niet herkenbaar. Voor de inhoud van de gelinkte sites zijn zij die deze sites exploiteren. De aanbieder heeft hiervoor geen algemeen toezicht en verificatie plicht. Blijkt dat schending van het recht plaatsvind wordt de corresponderende link onmiddelijk verwijderd.