SNOWBOARD protectie produkten

Flexmeter snowboard Polsbeschermers!

Flexmeter Single protection

De eerste flexmeter snowboard pols beschermer in enkelvoudige uitvoering. Deze flexmeter heeft 1 flexibele protectie plaat (materiaal Hytrel van Dupont) boven op de handrug.

Single snowboard pols protector

Flexmeter PLUS D3O wrist guard

De Flexmeter Plus D3O Snowboard pols beschermers  heeft 2 flexibele  protectie platen 1 boven op de handrug en 1 onder  de hand en pols. Materiaal: Hytrel techniek van Dupont.

Dubbele snowboard polsprotectie

Flexmeter PLUS D3O polsprotector

Flexmeter PLUS D3O  protector zowel in de winter voor snowboarding als in de zomer door de afneembare "Buckle" ook als polsbeschermer voor skate te gebruiken.

Snowboard en skate pols protector

Flexmeter handschoen Single snowboard polsprotectie

Deze snowboard handschoen van flexmeter heeft het flexmeter Hytrel systeem van Dupont in zich met 1 uitneembare protectie aan de bovenzijde van de hand. Zowel de Flexmeter handschoenen Single als Double zijn warm, waterdicht, ademend en isotherm. Ook extra Sure Grip versterking op de vingers. De 3M technologie zorgt ervoor dat de Flexmeter Handschoenen in het donker gezien worden, en gezien mogen worden. Flexmeter Snowboard Handschoenen met optimaal draagcomfort en bescherming voor een lange levensduur.

 

Flexmeter handschoen double snowboard polsprotectie

De Flexmeter snowboard handschoenen met dubbele protektoren 1 op de handrug (uitneembaar) en 1 flexmeter pols protector onder de handrug (niet uitneembaar) met het Hytrel systeem ontwikkeld door Dupont.

Spinemeter snowboard Impact Short

Snowboard protectie shorts, Impact Short van Spinemeter
Te gebruiken bij skieën, snowboarding, mountain biking of Motocrossing.

Snowboard protectie short rigid

Plaatjes van de achterzijde.!

 

Helmeter snowboard helmen!

Helmeter snowboard helmen

Door de jarenlange samenwerking en onderzoeken van trauma specialisten en ingenieurs heeft helmeter uitstekende hoofdprotectie ontworpen. Zowel voor wintersport als snowboard maar ook andere outdoor en extreem sporten. Uniek is het snowboard helm airsystem. Bluetooth stereo helmen uiteraard ook in ons assortiment. Bluetooth functie op helmen is in extreme situaties vaak de reddende engel.

Snowboard helmen produkt pagina

 

spinemeter snowboard rugbeschermers / spineguard

Snowboard rugbeschermers van Spinemeter. Spinemeters snowboard rugbeschermers zijn er in diverse maten en uitvoeringen voor een optimale rugbescherming in een cool design. Ook voor motorsport en mountainbik geschikt.